Het label Beter Voor Iedereen, voor een duurzame voedselketen

Uit onderzoek blijkt dat we te weinig omega 3-vetzuren innemen. Iets wat vooral opvalt bij kinderen en jongeren! Gelukkig biedt Beter Voor Iedereen dé oplossing: producten met extra veel omega 3!

 

Met het oog hierop kiest het label voor een natuurlijke benadering: de voeding van de kippen en de varkens (wereldwijd de twee populairste vleessoorten) aanpassen.

Beter Voor Iedereen wil samen met zijn partners de voedselketen beter en duurzamer maken. De zoektocht naar kwaliteit en gezondheid voor de mens, het milieu en de dieren staat dan ook centraal.

Beter Voor Iedereen streeft naar evenwichtige producten. De kwaliteit wordt opgevolgd van het veld tot op het bord, zonder dat de consument zijn voedingsgewoonten moet veranderen.

label engage_1000x600

Het initiatief telt ongeveer 50 leden. Het label Beter Voor Iedereen vertegenwoordigt 140 varkens- en kippenkwekerijen. Wist je trouwens dat het project Beter Voor Iedereen al in 5 klinische studies werd bestudeerd en in meer dan 160 wetenschappelijke publicaties aan bod is gekomen?

Ons verhaal

Het label Beter Voor Iedereen is in 1999 in België ontstaan uit het Franse initiatief ‘Bleu Blanc Cœur’. Onze missie? Een verantwoorde landbouw promoten, de kwaliteit van de voeding verbeteren en de impact op het milieu beperken.

Ons ultieme doel? Een lekkere, gezonde én duurzame voeding! Ontdek ons volledige verhaal.

eBook: het label van a tot z

Met Beter Voor Iedereen eet je niet alleen lekker varkensvlees en lekkere eieren, je helpt ook het milieu en je eigen gezondheid een handje.

In ons eBook vertellen we je alles over dit kwaliteitslabel voor gezonde landbouwproducten.

ebook_beter voor iedereen_NL

Beter voor de mens, het milieu en de dieren

In welke producten zitten de waardevolle omega 3-vetzuren die ons lichaam zelf niet aanmaakt?

Wat is de positieve impact op onze fauna en flora?

Hoe zetten onze boeren zich in voor het welzijn van hun dieren?

ambiance produits_label_1000x600

Waar kan je de producten met het label Beter Voor Iedereen kopen?